Предлагам ви да се позабавляваме и да си сготвим паста с риба тон. Но преди да ви покажа как се прави, искам да ми обещаете нещо – няма да се смеете на моя български. Моля ви! Лина го прави непрекъснато, но на нея и прощавам, защото в замяна на това и оставям да почисти кухнята след мен. Както знаете – за всяко удоволствие се заплаща!
Така, значи договорихме се. Сега да се захващаме за тенджерите и тиганите.
За 4 порции ще са ви нужни:
2 консерви риба тон
400 гр. лингуине или спагети;
15 малки доматчета (чери);
чаша бяло вино;
3 скилидки чесън;
магданоз;
зехтин;
сол;
Изгледайте филмчето и ако останало нещо неясно, пишете ми. И не забравяйте най-важното: правете всичко с ентусиазъм и удоволствие, така Добрият Вкус ще бъде винаги с вас!
Чакам отзиви.
Не разбрах само с какво замезвахте докато готвите?:)Усмихнах се само три пъти докато говореше български..въобще не съм се смяла;).Идеята за клипчета е чудесна!С този твой български,имам шанс да науча италиански:)Беше много забавно!
ОтговорИзтриванеGrazie! Браво на теб! Аз с българския май нямам шансове, но... Замезвахме със "спек" от Алто Адидже (speck di Alto Adige)и пихме Траминер.
ОтговорИзтриванеGrazie Fulvio sei GRANDE !!!
ОтговорИзтриванеGrazie a te Svetle!
ОтговорИзтриванеАЗ ИСКАМ БРИОШ :)
ОтговорИзтриванеАКО ИМАТЕ РЕЦЕПТА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРИОШ, ИСКАМ Я.
@Dival: Разбира се, че имаме рецептата за бриош. С най-голяма удоволствие ще я споделим. Имайте само малко търпение.
ОтговорИзтриванеОпитахме и тази вкусотия. Благодаря :o)
ОтговорИзтриванеПоздрави
Поздрави и на теб Радич!
ОтговорИзтриванеБРАВО! :))) Как да не повториш после приготовлението с кеф! :)))
ОтговорИзтриванеБлагодарим ти! Като направиш повторението, да споделиш как ти се е получило!
ИзтриванеПолучиха се страхотно!!!Благодаря за рецептата. Българския е страхотен и достатъчен, тъкмо да научим и малко италиански. Имам въпрос: Каква е разликата между чери доматите и обикновените домати? Ако са за украса ми е ясно защо се използват чери доматчета, но при условие, че се готвят защо да ги предпочетем пред обикновените?
ОтговорИзтриванеМного вкусно изглежда. Ще се пробва непременно!!!
ОтговорИзтриванеВеликолепна рецепта! Направих я на любимата си и тя толкова я хареса, че проговори италиански (е, тя е оперна певица и го поназнайва:)). Mille grazie, Fulvio e Lina! Камен+Цветана
ОтговорИзтриване