КУЛИНАРЕН КУРС С ЛЕО БИАНКИ

Cooking Academy Diplomat” –
най-новият проект на „Дипломат Корпорейшън

DSC_0555На 17 май 2012 г. „Дипломат Корпорейшън” ООД представи най-новия си проект „Cooking Academy Diplomat”.
След успеха, през миналата година, на Горещото кулинарно турне „Bravissimo и на печките Diplomat”, с участието на италианския кулинар Лео Бианки, през юни „Дипломат Корпорейшън” стартира новия проект „Cooking Academy Diplomat”.
Проектът е насочен към хората, който се увличат от кулинарното изкуство и искат да навлязат в тайните на добрата здравословна,  италианска кухня. Участниците в Cooking Academy Diplomat  ще научат от Лео Бианки  как сами да приготвят автентични италиански ястия.
Първият модул от Академията ще се проведе в Пловдив на 2 юни. Следват модулите в Стара Загора на 9 юни, в Бургас на 16 юни, във Варна на 23 юни и в София на 30 юни.
По време на представянето на Cooking Academy Diplomat, д-р Вергиния Георгиева – специалист по природна медицина и здравословно хранене даде ценни съвети за приготвяне на вкусна и полезна храна. Под нейно ръководство, Лео Бианки, използвайки новите малки домакински уреди Diplomat Bravissimo, пред десетките гости на събитието, демонстрира как за броени минути могат да бъдат приготвени „Ангелска супа”, „Бананов еликсир” и други ястия, важни за здравасловния начин на живот.
Желаещите да се запишат за участие в курсовете на Cooking Academy Diplomat, могат да го направят на www.diplomat.bg.

2 Коментари:

Публикуване на коментар