КАК СЕ ПРАВЯТ СПАГЕТИ С РИБА ТОН

Предлагам ви да се позабавляваме и да си сготвим паста с риба тон. Но преди да ви покажа как се прави, искам да ми обещаете нещо – няма да се смеете на моя български. Моля ви! Лина го прави непрекъснато, но на нея и прощавам, защото в замяна на това и оставям да почисти кухнята след мен. Както знаете – за всяко удоволствие се заплаща!
Така, значи договорихме се. Сега да се захващаме за тенджерите и тиганите.
За 4 порции ще са ви нужни:
2 консерви риба тон
400 гр. лингуине или спагети;
15 малки доматчета (чери);
чаша бяло вино;
3 скилидки чесън;
магданоз;
зехтин;
сол;
Изгледайте филмчето и ако останало нещо неясно, пишете ми. И не забравяйте най-важното: правете всичко с  ентусиазъм и удоволствие, така Добрият Вкус ще бъде винаги с вас!
Чакам отзиви.



13 Коментари:

  1. Не разбрах само с какво замезвахте докато готвите?:)Усмихнах се само три пъти докато говореше български..въобще не съм се смяла;).Идеята за клипчета е чудесна!С този твой български,имам шанс да науча италиански:)Беше много забавно!

    ОтговорИзтриване
  2. Grazie! Браво на теб! Аз с българския май нямам шансове, но... Замезвахме със "спек" от Алто Адидже (speck di Alto Adige)и пихме Траминер.

    ОтговорИзтриване
  3. АЗ ИСКАМ БРИОШ :)
    АКО ИМАТЕ РЕЦЕПТА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРИОШ, ИСКАМ Я.

    ОтговорИзтриване
  4. @Dival: Разбира се, че имаме рецептата за бриош. С най-голяма удоволствие ще я споделим. Имайте само малко търпение.

    ОтговорИзтриване
  5. Опитахме и тази вкусотия. Благодаря :o)

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  6. БРАВО! :))) Как да не повториш после приготовлението с кеф! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодарим ти! Като направиш повторението, да споделиш как ти се е получило!

      Изтриване
  7. Получиха се страхотно!!!Благодаря за рецептата. Българския е страхотен и достатъчен, тъкмо да научим и малко италиански. Имам въпрос: Каква е разликата между чери доматите и обикновените домати? Ако са за украса ми е ясно защо се използват чери доматчета, но при условие, че се готвят защо да ги предпочетем пред обикновените?

    ОтговорИзтриване
  8. Много вкусно изглежда. Ще се пробва непременно!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Великолепна рецепта! Направих я на любимата си и тя толкова я хареса, че проговори италиански (е, тя е оперна певица и го поназнайва:)). Mille grazie, Fulvio e Lina! Камен+Цветана

    ОтговорИзтриване